در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام،

پدرم در ادامه ي دو سال سابقه بيمه سربازيش از سن ٥٠سالگي اقدام به پرداخت حق بيمه اختياري(نرخ ٢٦٪؜) كرده است،

آيا راهي هست كه مثلا براي دو سال آخر تقاضاي افزايش حق بيمه پرداختيش را نماييم تا موقع بازنشستگي حقوقش بالاتر رود؟

با تشكر.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر بیمه اختیاری بر اساس نرخ تعیین شده سالهای قبل محاسبه میشود و وصول میگردد