در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام،

آيا براي بازنشستگي با حقوق بالاتر در بيمه اختياري ميتوان تقاضاي افزايش نرخ بيمه پرداختي را نماييم؟

براي مثال اينجانب هفت سال است براي خود بيمه اختياري با نرخ ٢٦٪؜ پرداخت ميكنم، آيا ميتوانم به مرور نرخ بيمه پرداختيم را افزايش دهم يا خير؟

با تشكر.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در بیمه اختیاری نرخی که هر ساله اضافه میشود به همان اندازه به نرخ شما دربیمه تان اضاف میگردد اما اگر در یک شرکت مشغول بکار شوید وحق بیمه بالا برای شما واریز کند وکار شما در آن شرکت تمام شود میانگین رو براساس واریزی آن شرکت محاسبه میکنند