در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۷ ماه شاغل بودم و الان اخراج شده ام و به دلیل پورسانتی بودن شغلم هر ماه مبالغ متفاوت (از حقوق پایه الی ۳/۵ میلیون) برای بیمه ام رد شده است. الان قصد درخواست بیمه بیکاری دارم. مبنای محاسبه ان به چه صورت است؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام برای مجردین :متوسط مزد روزانه ظرف ۹۰روز قبل از بیکاری ضربدر ۵۵درصدضربدر ۳۰ واین نباید کمتر از حداقل حقوق بشود منظور این است که اگر کمتر شد سازمان به حداقل میرساند اما برای متاهلین:متوسط ۹۰روز آخر ضربدر ۵۵درصد وبه ازای افراد تحت تکفل هر نفر تا ۱۰درصد وتا چهارنفر پذیرفته میشود