در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با سلام و احترام خدمن دوستان گرامی

شخصی در شرکتی با قرارداد ذیل مشغول به فعالیت بود

مزد مبنا 25/500/000 ریال

کمک هزینه خواروبار و هزینه مسکن 1/500/000 ریال

مجموع 27/000/000 ریال

حال پس از هفت ماه تعدیل نیرو شده است ( کارگران قراردادی که در اثنای قرارداد اخراج شده اند ) و سپس به اداره کار مربوطه مراجعه و مراحل قانونی را انجام داده است تا برای بیمه بیکاری اقدام کند و نتیجه آن شد که هیات تشخیص رای به شرح ذیل داد :

با توجه به سوابق بیمه ضمن احراز رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع 2 و 3 قانون کار و قطع همکاری بدلیل فسخ یک جانبه قرارداد منعقده فیمابین در مورخ 96/12/20 بدون دلیل موجه از سوی خوانده و با توجه به اینکه هم اکنون مدت قرارداد منقضی شده لذا هیات خواسته بازگشت به کار را مسموع ندانسته و کارگر شاکی را محقق دریافت کلیه مطالبات قانونی تا پایان قرارداد دانسته و با احراز سابقه کار از تاریخ 96/06/01 الی 96/12/29 ( تاریخ اتمام قرارداد )با دستمزد ماهیانه مبلغ 25/500/000 ریال به اتفاق آرا ، کارفرما را مکلف به پرداخت مجموعا ... ریال در وجه خواهان می نماید.

ضمناً به استناد ماده 148 قانون کار کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد خواهان وفق مقررات سازمان تامین اجتماعی می باشد.

سوال :

1.چرا هیات تشخیص حقوق مبنا را 25/500/000 ریال در نظر گرفته است ، چون برای محاسبه مبلغ بیمه بیکاری طبق قانون بیمه بیکاری ، میانگین سه ماه آخر در لیست بیمه رو در نظر میگیرند و از طرفی در لیست بیمه رد شده برای این شخص در کل ماه های کارکرد 35/000/000 ریال می باشد درصورتی که مزد مبنا طبق رای هیات تشخیص 25/500/000 ریال می باشد . خلاصه برای بیمه بیکاری کدومو در نظر میگیرند؟

مزد مبنا طبق رای هیات تشخیص 25/500/000 ریال

مجموع مزد در قرارداد 27/000/000 ریال

و یا لیست بیمه 35/000/000 ریال ؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

*با سلام و عرض ادب
مقرری بیمه شده متاهل=(متوسط دستمزد روزانه
0.55 30 )+(حداقل دستمزد 0.1 تعداد عائله )
تعداد افراد تحت تکفل هر نفر تا ۱۰درصد وتا چهارنفر مورد قبول است.