در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام در تصادف دچار امراض زیر شده ام :

 کبودی بازوی راست . ۲-خون مردگی در سه استخوان مچ دست راست (کاپیتیت . همیت ،لونیت)

۳- کشیدگی یکی از لیگامانهای مچ دست راست.

۴- پارگی یکی از رباطهای مچ دست راست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

۱. دیه کبودی ۳۴۶هزارتومان

۲. ارش دارد

۳.اگر لیگامان جنبی باشه ۲درصد اگر لیگامان خلفی _قدامی باشه ۴ درصد معادل ۴میلیون و۶۲۰هزارتومان یا ۹میلیون و ۲۴۰هزارتومان

۴ اگر لیگامان جنبی باشد ۴درصد معادل ۹میلیون و۲۴۰هزار واگر خلفی قدامی باشد ۸درصد دیه کامل معادل ۱۸میلیون و ۴۸۰هزار تومان