در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با توجه به شرایطی که در سوال قبل شرحش را دادم (سابقه  22سال بیمه وکساد شدن کارم درحد از دست دادن آن ) اگرکارفرمای یک شرکت قبول کند که بدون استخدام و کار در آن شرکت در لیست بیمه اش نامم را رد کند ومبلغ بیمه راخودم به ایشان بپردازم تا واریز نماید آیا مشکلی از سوی سازمان تامین اجتماعی برایم ایجاد نمیشود؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در واقع این کار تخلف محسوب میشود اما اگر شما از طریق شرکتهای پیمانکاری واریز کنید بازرس به شرکت مراجعه نمیکند وبازرس متوجه کار نکردن شما نمیشود اما اگر در کارگاههایی که بازرس مراجعه میکند امکان واریز لیست بدون حضور خودتان سخت میشود