در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

بنده در حال حاضر شاغل در آموزش و پرورش می باشم و بیمه من صندوق بازنشستگی کشوری می باشد. در عین حال در یک شرکت خصوصی دیگر در حال کار بوده و در آنجا بیمه تامین اجتماعی برای من رد میشود.

از آنجاییکه بعد از گذشت 30 سال تنها میتوان از یکی از صندوق ها بازنشسته شد اولویت با کدام یک است؟ آیا قابل انتخاب توسط خود بنده می باشد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
بیمه شدگان شاغل در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی در صورتی که شاغل یا بازنشسته سایر دستگاههای اجرایی باشند مشمول پرداخت حق بیمه نمیباشند و کارفرمای بخش خصوصی شما با ارائه اسناد و مدارک باید این موضوع را اطلاع میدادند لذا پرداخت حق بیمه بابت شما وجاهت قانونی ندارد.
در ضمن با توجه به اینکه شما در دو کارگاه دولتی و خصوصی شاغل بوده اید ساعات کاری شما به چه صورت تنظیم شده است؟
به هر حال در صورت اطلاع سازمان تامین اجتماعی و اشتغال همزمان در دو کارگاه ممکن است به نوع قرارداد ، دفاتر قانونی و سایر اسناد و مدارک ورود نمایند.
در صورت عدم اطلاع سازمان تامین اجتماعی شما نمی توانید همزمان بازنشسته دو صندوق شوید و می توانید سوابق خود در سازمان آموزش و پرورش را بازخرید نموده یا استعفا دهید.