در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (140 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

 با توجه با اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری و ارسال آن توسط  دولت به مجلس که احتمالا هم جهت دایمی شدن و تصویب آن رای بیاورد سوالی داشتم

 امکان گرفتن دو حقوق بازنشستگی و  مستمری همزمان در صورتی که هر یک از  آن ها  حداکثر دو برابر حداقل حقوق باشد مجاز میشود .

مادر بنده در حال حاضر از بازنشستگی کشوری نصف حقوق پدرش را را دریافت میکند

 سوال اولم اینه پس از فوت مادر آیا نصفه دیگر به ایشون انتقال پیدا میکنه ؟

 و سوال دوم در  قانون جدیدتبصره3 ماده 110 گرفتن دو حقوق بازنشستگی و مستمری را به شرط آنکه هر کدام از آنها حداکثر ار دو برابر حداقل حقوق تجاور نکند مجاز دانسته ، با این وجود مادر بنده میتواند  همزمان حقوق بازنسشتگی تامین اجتماعی خود و پدرش را دریافت کند ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
چنانچه مادر شما شاغل باشد یا مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی باشد دریافت نیمی از مستمری پدر در حال حاضر وجه قانونی ندارد زیر فرزندان اناث در صورتی می توانند از حقوق بازماندگی شاغل نباشند و ازدواج نکرده باشند.
در صورتی که مادر شما حقوق مستمری همسرش یعنی پدر شما را دریافت می نمایند باز هم نمی توانند حقوق مستمری پدر خود را دریافت کند و وجه قانونی ندارد.
به هر حال در صورت اطلاع هر کدام صندوق بابت دریافت مستمری از دو صندوق باید مستمری یک صندوق قطع و مستمری دریافت شده بازگردانده شود.