در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
درود

ایا هیچ تضمینی وجود دارد که بیمه ها که بیشتر وابسته ب دولت هستند به تعهدات خود عمل کنند یعنی بعد از ۲۰سال سرمایه گذاری یه دفعه اعلام کنند که مشکل داریم و بعضی کارهای بی شرمانه ای نظیر کارهایی که در پرداخت یک بیمه خسارت معمولی میکنند انجام میدهند،،،هیچ اطمینانی به حرفهای بیمه ها نیس واین  سرمایه گذاری را دشوار وشاید ناممکن بکنه این عدم اطمینان از تجربه تخلی که همه ما از وعده و وعیدها را داشته ام.

سپاس از پاسخ شما
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

ضمن تایید  فرمایشات همکارم لینک قانون تاسيس بيمه مركزي ايران و بيمه گري رو براتون میزارم لطفا ملاحضه بفرمایید

و حتما قانون های 40 - 44 - 60 و 71 رو بخونید

http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=13&tempname=maintemplate