در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بیمه عمر ب تعهدات خود عمل می کند چرا هیچ لینکی در سایت مربوط به دریافت کنندگان حقوق از بیمه های عمر نیست یعنی تا حالا هیچ کس حقوق بگیر بیمه عمر نشده
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

تمامی بیمه های عمر همه شرکت ها به تعهدات خود که هم جبران خسارت هست و هم بازنشستگی در حال عمل هستند. می تونید به کانالی که زیر همین سوال ذکر شده مراجعه کنید و چک های صادر توسط بیمه پاسارگاد جهت فوت حادثه که فقط حق بیمه 50 هزار تومانی در ماه پرداخت می کردند رو مشاهده کنید.

در مورد بازنشستگی هم در اکثر بیمه های عمر چون امکان دریافت یکجا اندوخته وجود دارد اندوخته به صورت یکجا پرداخت می شود. همچنین قرارداد های بیمه عمر محرمانه می باشد و شرکت بیمه نمی تواند با جزئیات در اختیار عموم قراردهند و لی شما می توانید از سایت بیمه مرکزی امار عملکرد هر شرکت بیمه ای و همچنین از بورس اوراق بهادار بیلان مالی و سود آوری بیمه ها را بررسی کنید.

تجربه شخصی:

یکی از آشنایان بنده در سن 63 سالگی تقریبا 8 سال پیش از پاسارگاد یک بیمه عمر 7 ساله تهیه کرده بود که سال گذشته بازنشسته شد. امسال در پاسارگاد قرارداد های 10 ساله اش بازنشسته می شوند.

در بیمه ایران که از سال 1314 اولین بیمه نامه های عمر صادر شده، قبل از انقلاب بازنشسته شده اند و همچنین قرارداد های قبل از انقلاب، بعد از انقلاب اسلامی نیز بازنشستگی داشته اند با مراجعه به سایت بیمه ایران می توانید مشاهده کنید.