در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بهترین بیمه عمر  در سال 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز سال ۹۶ که هنوز مشخص نیست باید برای ۹۵ رو بگیم که از لحاظ  سطح توانگری و موارد دیگر مشخص میشود
و از نظر بیمه مرکزی بیمه هایی که سطح یک توانگری هستند مناسب هستند برای بیمه شدن
 میتوانید برای اطلاعات بیشتر به سایت بیمه مرکزی  بروید ویا کانال بنده که لینکش در زیر وجود دارد بیاید که مقایسه بین بیمه ها از نظر بیمه مرکزی رو ببینید