در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای کسی که 50-55 سال سن داره بیمه عمر و سرمایه گذاری چند ساله بگیره بهتره؟  10 ساله، 15 ساله، 20 ساله، 30 ساله ؟طبیعتا، هر چه سال بیشتر باشه سودی که تعلق میگیره بیشتره، به علاوه تو سنین بالا هم پوشش بیماری و فوت داشته باشیم خیلی خوبه اما بدیش اینه که یه نفر که الان 55 سالش هست بیمه 20 ساله بخره، آخه چجوری تو 70 سالگی حق بیمه پرداخت کنه ؟
7 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
سال های گذشته فردی با سن ۵۵ سال را می توان با پرداخت حق بیمه نسبتا بالا یعنی ماهانه ۲۰۰ هزار تومان جبران کرد .
قرارداد های بیمه عمر فقط تا سن ۷۰ سالگی هستند و این فرد با تنظیم قرارداد بیمه به مدت ۱۵ سال می تواند آتیه و بازنشستگی خود را به بهترین نحو بگذراند.
در ضمن گروه مشاورین اندیشه آتیه طرحی مکمل دوران بازنشستگی برای این عزیزان تدارک دیده است.
موفق و بهروز باشید