در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

طبق قانون کار یک کارمند دولت باید ۷۶ ساعت کار رو مبنا قرار بده یا ۴۴ ساعت؟
چون اگر هفته ای ۴۴ ساعت کار داشته باشیم از اونجایی که دو روز در کار به هفته‌ی پنجم و ماه بعد منتقل میشه و ساعت کاری یک ماه چهار تا ۴۴ ساعت بعلاوه دو روز کار  میشه!

اگه ممکنه توضیح کلی بدید ممنون
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - شرکت ها ازمبناهای مختلفی برای محاسبه میزان کارکرد ماهانه استفاده میکنند، برخی شرکت ها مبنای کارکرد را 176 ساعت درنظر میگیرند و برخی دیگر 192 ساعت ، و بعضی دیگر از شرکت ها ملاک کارکرد ماهانه را 220 ساعت قرارمی دهند و تمام مبناهای مورداشاره قانونی و درست است، البته محاسبه کارکرد برمبنای 176 ساعت برای کارگرمزایای بیشتر و مبنای 220 ساعت که رایج تراست برای کارگر دارای مزایای کمتری است، بنظر مبنا قراردادن براساس 192 ساعت درماه عادلانه ترباشد.