در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

ببخشید پدر بزرگ بنده هم بیمه تامین اجتماعی داشته اند و هم بیمه تکمیلی  و دو سال پیش هم یک وام از یکی از بانک های دولتی گرفته و هنوز دو سال دیگر باید قسط های وام باقی مانده است حال پدر بزرگ بنده یک ماه است که فوت کرده است. حال ایا بیمه تکمیلی جز بیمه عمر می باشد ک طبق قانون بقیه قسط ها رو خود بیمه کمال و تمام پرداخت کند؟؟؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیزبا عرض تسلیت به شما

برای پرداخت اقساط باقی مانده وام های بانکی پس از فوت شخص،تنها بیمه عمر مانده بدهکار پرداخت کننده وام خواهد بود و دیگر انواع بیمه عمر و یا بیمه تکمیلی در این پرداخت نقشی نخواهند داشت.