در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام مادر بنده دو سال قبل از موسسه مهر وام كرفته بودند و بعد از دو سال به دليل متاستاز دادن بيماري سرطان سينه ، فوت شدند ، ميخواستم بدونم با انكه ايشان بيمه مانده بدهكار بودند ، ميتوان از بيمه انتظار تسويه وام را داشت يا خير، ضمنن در زمان دريافت وام شاغل و فكر ميكردند سرطانشان بصورت كامل درمان شده(در حال درمان نبودند) با تشكر
1 پاسخ
توسط
دوست عزیز سلام

ضمن تسلیت خدمت شما

ویژگی اصلی بیمه عمر مانده بدهکار اینه که در صورت فوت شخص وام گیرنده مابقی اقساط وام را به طور کامل تسویه نماید.

عبدالله ملا محسنی

مشاور بیمه نوین  تلفن 02191023784