در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام روز بخیر اگر در یک شرکت به مدت 6 سال مشغول باشی  و کارفرما یک ماه با شما قرار داد نبنده و  بعد قرار داد به حداقل دست مزد برسونه طبق قانون این کار امکان پذیر هست ؟ یا خیر ؟ و اینکه افزایش حقوق برای حق جذب و حق سرپرسی  هم هست یا فقط برای پایه هست ؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
کاهش دستمزد و تقلیل آن به حداقل مزد ، از اختیارات کارفرما خارج بوده و وجاهت قانونی ندارد. ضمن اینکه در کارگاه هایی که طبقه بندی مشاغل اجرا نشده ، حق جذب ، حق سرپرستی و غیره ، جزو مزد محسوب شده و بایستی در افزایش حقوق سالیانه لحاظ شود.