در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

در مورد کسر حق بیمه از مبلغ ٠٠٠‏/١٧ ریال پایه سنواتی سال 96 (موضوع بند ٣ تصویب نامه مورخ ٢۵‏/١٢‏/٩۵ شورایعالی کار) بابت بیمه شدگانی که دارای حداقل یکسال سابقه در کارگاه می باشند لطفا راهنمایی فرمایید.آیا باید بیمه کسر گردد یا خیر؟

1 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
پایه سنوات جزو حقوق است ومشمول بیمه میباشد وبا سنوات پایان کار تفاوت دارد