در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
بنده با اتومبیل خود تصادف کرده در حالی که ماشین به نام خود بنده بوده ولی بیمه شخص ثالث  ماشین به نام همسرم می باشد آیا درگرفتن بیمه شخص ثالث دچار مشکل میشوم؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز امیدوارم در تصادف خسارت جانی و مالی چندانی به شما وارد نشده باشد.

در زمینه ی بیمه شخص ثالث این بیمه نامه برای اتومبیل صادر میگردد و تفاوت نام اشخاص در این که بیمه نامه به اسم او بوده و یا نام وی در سند قید شده و یا در هنگام تصادف راننده ی خودرو بوده است در پرداخت خسارت دخیل نیستند.

با تشکر