در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من چند سال پیش بیمه اجباری بودم بعد خودم وارد شغل آراد شدم و دیگه بیمه نکردم خودمو الان قصد دارم بیمه اختیاری بشم آیا امکانش هست این فاصله ای ک بین بیمه اجباری تا الان ک میخوام بیمه اختیاری بشم رو پرداخت کنم ؟ .یکی از دوستانم این کارو انجام داده ولی وقتی رفتم از تامین اجتماعی پرسیدم گفتن نمیشه
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

بهتر است بدانید کسی که کار نکرده باشد و حق بیمه آن نیز پرداخت نشده باشد و مدارکی در این رابطه وجود نداشته باشد، امکان تکمیل سوابق بیمه پردازی برای آنا وجود نخواهد داشت.  حتی امکان پرداخت حق بیمه اختیاری برای ایام گذشته نیز وجود ندارد.

فقط یک تبصره وجود دارد که فرد شرط سنی بازنشستگی را دارا و سوابقی کمتر از ده سال دارد که می تواند مابه التفاوت آن را تا ده سال پرداخت و با ده روز حقوق بازنشست شود. تمام مواردی که گفته شد در مورد سازمان تامین اجتماعی و بیمه تامین اجتماعی است.

سپاس از همراهی شما