در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام میخوام از دفترچه درمانی ارتش استفاده کنم  منظورم همون که باهاش میرن دکتر و دندانپزشکی

ولی خب بیمه تامین اجتماعی هستم و به تازگی دفترچه تامین اجتماعی گرفتم و برام مهر اعتبار زد که چه  کاری کردم کاش اینکار نمیکردم ،  بعد جایی خواندم انگار گفته بودن میشه بیمه تامین اجتماعی بود  و سابقه بیمه رد بشه ولی دفترچش نگرفت تا بشه دفترچه درمان ارتش را گرفت  چکار کنم تا از دفترچه ارتش استفاده کنم،  آیا اگه برم  دفترچه تامین اجتماعیم باطل کنم میتونم؟ در ضمن اگه ميشه میشه بگید باید چکار کنم چون پدرم  ارتشی فوت شده و حقوق به مادرم رسیده و مادرم هم انگار راضی نیست برای من دفترچه درمان  ارتش بگیره؟  آیا حتما مادرم باید رضایت بدهند یعنی  من خودم نمیتونم بدون اطلاع مادرم  برم کانون و تقاضای دفترچه  ارتش را کنم؟ ببینید منظورم حقوق بازنشستگی پدرم نیست،  منظورم گرفتن دفترچه ارتش که باهاش کارهایی درمانی انجام میدهند مثلا با دفترچه میریم دندانپزشکی با قیمت خیلی مناسب،    در ضمن آیا اگه من دفترچه ارتش بگیرم از حقوق  پدرم که به مادرم رسید  کم میشه؟  یا من باید به صورت ازاد مبلغی را پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام. لطفا از پرسیدن سوالات مشابه خودداری کنید. پاسخ سوالتون در این زیر اومده:

آیا می توان بیمه تامین اجتماعی بود و دفترچه بیمه ارتش گرفت ؟