در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخير

بنده در يك شركت پيمانكاري مشغول به كار بودم كه در ابتداي كار بيمه بنده با 2ماه تاخير از تاريخ قرارداد واريز گرديد و معمولا حقوق ما هر سه الي شش ماه پرداخت ميشد و زمينه فعاليت كاري ما نظارت بر عملكرد پيمانكاران شهرداري بود  كه بعد از گذشت 2 سال بنده در محل كار،از بالابر سقوط كرده و دچار شكستگي پا شدم و به مدت سه ماه استراحت پزشكي گرفتم و در اين مدت كارفرما با وعده و وعيد مرا از شكايت منصرف كرده و علاوه بر حقوق از كارافتادگي بيمه ماهيانه مبلقي را به عنوان كمك خرجي واريز ميكرد. بعد از گذشت دوران نقاهت بدليل ضعف جسماني در شركت ديگري مشغول به فعاليت شدم و حالا بعد از گذشت حدود 4 سال از اين ماجرا:اين شركت تمام كمك هزينه هاي درماني بنده را از مطالباتم كسر كرده و حتي بخشي از حقوق و مزاياي معوقه بنده رانيز پرداخت نميكند. در ضمن بنده قرارداد رسمي با اين شركت داشته و تمام اسناد و مدارك مورد نياز موجود ميباشد.

لذا خواهشمندم راهنمايي بفرماييد  1- امكان مسترد كردن سابقه بيمه 2ماهه وجود دارد؟  2-امكان دريافت معوقات حقوق و مطالبات وجود دارد  3-امكان گرفتن دييه بابت مصدوميت وجود دارد؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)

سلام

استردادسابقه بیمه 2ماه باشکایت دراداره کارطبق ماده 48 امکان پذیراست

مطالبات معوقه حقوق باطرح دعوی دراداره کارقابل استرداداست

درموردبند3سوالتان عرض کنم چنانچه صورتجلسه حادثه درزمان حادثه تنظیم کرده باشید بازهم باطرح دعوی قابل دریافت خواهدبود