در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

پسره من فوت شده در تصادف الان نزدیک 3 ماه هست که حکم قطعی شده و اجرایی شده هروقت میرم نماینگی بیمه ملت میگن ما مبلغ رو واریز کردیم اما هنگامی که به اجررا احکام مراجعه میکنم میگم حواله ای  نیومده خاستم بدونم باید برم دادگاهی که حکم صادر  شده یا همین اجرای احکام و با توجه به اینکه حکم در بهمن 96 قطعی شده نرخ دیه به سال 96 هست یا 97 چون الان که اردیبهشت 97 هست هیچ مبلغی ندادن هنوز
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما به بيمه مراجعه كنيد و كپي فيش هاي واريزي رو از بيمه گر بخواهيد تا از پرداخت خسارات مطمن بشين و اگر پرداخت خسارات در سال ٩٦ انجام شده و به حساب دادگستري واريز شده باشد به همان نرخ ٩٦ به شما پرداخت خواهد شد و اگر خساراتي پرداخت نشده باشد به نرخ يوم الادا بايد به شما پرداخت شود