در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام،اکنون ۵ماه ازتکمیل پروندام دربیمه میگذردولی دیه ام پرداخت نمی‌شود میگویند چون علی الحساب گرفتی بقیه دیه خیلی دیر پرداخت میشود این قانون بیمه است.اکنون ۲سال ازتصادف میگذرد.آیادرست است،دیه بنده ۷۰درصد است. باتشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير حرف بيمه گر مبناي قانوني ندارد و بايد طبق مواد ٣١ و٣٣ قانون بيمه شخص ثالث خسارات را ١٥ روزه بعد از نهايي شدن راي دادگاه  به شما پرداخت نمايد و درصورت عدم پرداخت خسارات در مهلت مقرر بابت هر روز تاخير جريمه معادل نيم در هزار ديه به شما پرداخت نمايد