در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

سلام

باگفته های شما حتما به مشاوره احتیاج هست چون باید تغییراتی بدم .

فرم مشاوره راپرکردم ولی برمی رده به لیست سوالات

ویک تشکر ویژه از شما و بیدبرگ

1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با تشکر از شما بابت اعتماد تون به بیدبرگ

مشاوره حضوری خرید بیمه عمر از طریق بیدبرگ رایگان می باشد، اگرچه شما اگه می خواید برای بازخرید بیمه عمرتون مشاوره تلفنی دریافت کنید، شامل طرح هزینه ای میشه. در لینک زیر گزینه برای دسته بندی مشاوره مورد نیازتون دسته "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" رو می تونید انتخاب کنید.

https://www.bidbarg.com/set/?a=b73464