در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید.

ببخشید من پرونده تصادفم راگرفتم از دادگاه تصادف منجر به جرح داشتم اول که پزشک قانونی درصد شکستی بازوم را نزده کی میزنه این درصد را. بعد دادگاه هم رایی صادر نکرده روبیمه فقط کپی مدارکات با برگه های پزشک قانونی را دادن بهم.میشه یه راهنمایی بکنین.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شما مبتونید برای ثبت و تایید شکستگی تون به پزشکی قانونی مراجعه کنید و باستناد مدارک اورژانس و مدارک بستری بیمارستان حق خودتون رو اثبات و طی نامه ای مجدد برای دادگاه شکستگی روهم به نامه قبلی پزشکی قانونی ملحق  کنید .

میزان صدمات و جراحات شما در همون جلسه اول درپزشکی قانونی تعیین و در نهایت مس از پایان طول درمان بصورت نهایی من باب التیام زخمها و بهبود بدون عیب یامعیوب اونا اعلام نظر میشه