در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام .

من 54 سال سن و 12 سال سابقه بیمه ی اجباری و 7 سال بیمه ی اختیاری دارم. بیشتر از یک سال است که هیچ بیمه ای برایم رد نشده است. برای دریافت  مستمری پدرم اقدام کردم گفتند که باید از تامین اجتماعی نامه بیاری که آنجا بیمه نیستی و ارتباطت با تامین قطع شده است. سوالم از شما این است آیا تامین چنین نامه ای به من می دهد چون اینجا در پاسخ های شما خوانده ام که انصراف از تامین اجتماعی ممکن نیست. ممکنه خواهش کنم من را در این مورد راهنمایی کنید. متشکرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرط تحت کفالت قرار گرفتن فرزند دختر، نداشتن شغل و شوهر است؛

بنابراین بیمه اختیاری به منزله داشتن شغل نیست و دیگر اینکه شما در حال حاضر بیمه شده نیستید! فقط چند سال سابقه بیمه دارید! در نتیجه شما بیمه شده فعال نبوده و می توانید تحت تکفل پدر یا مادر بشوید.

گرچه  اگر بیمه خود را یکسال دیگر ادامه دهید، می توانیدبا 55 سال سن و 20 سال سابقه مستمری بازنشستگی دریافت نمائید.