در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با تشکر بسیار فراوان از راهنمایی شما، پس مادرم که بازنشسته هستند و حقوق بگیر می توانند حقوق مستمری مادربزرگم را هم بگیرند.؟؟؟؟

از کجا و کدام شعبه باید اقدام کنند؟ و ضمناً اینکه آیا عیدی مادربزرگم  را واریز می کنند؟

شرمنده من سوالات زیادی از شما دارم و مزاحم وقت شما هم هستم، در ضمن حساب مادربزرگم را مسدود کرده اند .

سپاس بسیار فراوان
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام تنها در صورتی به دختر مطلقه حقوق بازنشستگی مرحوم پدر یا مادر تعلق میگیرد که اولا بیمه شده نباشد یا بازنشسته نباشد