در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام .

ميخواستم بدونم مستمرى پدر به دخترى كه طلاق گرفته بعد از فوت مادر ميرسد يانه ؟ با چه شرايطى؟پدر چندين سال پيش فوت كردند مادر زنده هستند.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

مستمری فرد فوت شده به همسر و فرزندان اناث تازمانی که ازدواج نکرده و شاغل نباشند و فرزندان ذکور تا زمانی که اشتغال به تحصیل در موسسات آموزش عالی داشته باشند و پدر و مادر فرد فوت شده در صورتی که در هنگام حیات فرد تحت تکفل فرزند خود باشند طبق سهام تعیین شده خواهد رسید. سهم همسر 50 درصد ، فرزندان هر کدام 25 درصد و پدر و مادر فرد فوت شده 20 درصد خواهد بود.

هم اکنون سهم مادر شما 50 درصد میباشد و سهم دختر مطلقه 25 درصد که بین آنها تقسیم میگردد.

بخشنامه بازماندگان