در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (680 امتیاز)
سلام

پدر من کارمند رسمی دولت بوده

سال ۸۴بخش خصوصی اومد و اون شرکت دولتی رو خرید و برای این که کارمند رسمی نداشته باشه . بیشتر کارمندان رو * بازخرید کرد* یعنی پدرم حدود ۱۳ ملیون گرفت و از شرکت بیرون اومد .

درضمن پدرم آتشنشان بوده و سختی کارهم خورده

الان پدرم بازنشسته شده آیا پاداش بهش تعلق میگیره یا نه ؟؟ یا اون پول بازخرید از پاداش کم میشه؟؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
به سلامتی

نه دیگه موقعه بازخربدکلیه مزایا پرداخت میشه

ازاون موقعه به بعداگه کارکرده باشه برای بخش خصوصی سنواتش مونده مدت زمان بعدبازخریدپاداش سنوات تعلق می گیرد