در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط استفاده کارگاههای جدید از قانون ماده 80 بیمه چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

کارگاههایئ که از ابتدای سال 1390 به بعد پروانه با مجوز فعالیت خود را از مراجع صادر کننده مجوز اخذ و شروع به فعالیت نموده باشند بعد از بازرسی تامین اجتماعی و تعیین سقف نیرو می توانند مازاد بر نیروی تعیین شده از معافیت ماده 80 بهره مند گردند این کارگاهها باید حداقل یک نفر را به مدت سه ماه بیمه آزاد پرداخت نمایند تا مشمول استفاده از قانون فوق شوند.