در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
براي بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري مستمري را چه جوري حساب ميكنن؟؟ بگين چه جوري حساب ميكنن تا از روي بيمه نامم خودم حساب كنم حدودش بدونم چقدر ميشه. نمايندگان به درستي راهنمايي نميكنن لطفا شما جواب كامل بديد
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و درود

دوست عزیز مبلغ مستمری در ابتدای بیمه نامه به صورت دقیق قابل محاسبه نیست چرا که در جدول بیمه نامه شما تنها سود تضمینی ذکر شده است و شرکت در این مدت سود مشارکت نیز به شما پرداخت خواهد کرد.

برای محاسبه مستمری برای همین مبلغ نیز راه های متفاوتی وجود دارد که به صورت سیستمی توسط شرکت بیمه محاسبه میگردد اما به صورت حدودی میتوانید با محاسبه 1.5 تا 2 درصد از اندوخته ریاضی ( سود شما ) نهایی خود میزان مستمری خود را محاسبه نمایید.