در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با پرداخت ماهانه ۵۰ هزارتومان بیمه عمر و سرمایه گذاری بعداز ۱۵سال برای زنان خانه دار و سن۵۰ سال چقدرمستمری درماه دریافت میکنند؟
3 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
درود بر شما
با اطلاعاتی که شما در اختیار گذاشته اید و درصد افزایش سالانه ۱۵٪ حق بیمه
حدود ۹۰۰ تا یک میلیون تومان مستمری این شخص می شود. و من به شما بیمه مستمری و مکمل بازنشستگی زنان خانه دار را پیشنهاد می کنم.
 پرسشهای دیگر شما را کارشناسان ما پاسخگو هستند
موفق و بهروز باشید