در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من میخوام از دو شرکت بیمه مجزا بیمه عمر داشته باشم تا در آینده بتونم بازنشستگی بیشتری داشته باشم

این امکانش هست و اینکه آیا اگر دو جا بیمه عمر داشته باشم هر شرکت بیمه همزمان حق و حقوقم رو کامل پرداخت میکنه و به این دلیل که دو جا بیمه عمر دارم از پرداخت هاشون کسر نمیکنن؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم کریمی سلام،وقت بخیر.

در نظر داشته باشین که برای بازنشستگی در اداره ها و دوایر دولتی،شما نمیتونین بطور همزمان از ۲ جا حقوق دریافت کنین!!!

اما در بیمه های عمر اینطور نیست.

شما در بیمه پاسارگاد،حداکثر تا سالی ۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان بصورت پرداخت حق بیمه و بیش آن تا هر چند میلیارد تومان که مایل باشین،بصورت سپرده،امکان ثبت نام بیمه های عمر رو دارین و بدون محدودیت و فقط بر اساس بودجه تون میتونین این نوع بیمه نامه رو به تعدد ثبت نام کنین.