در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

 مصوبه اخیر افزایش سن تا 106 سال ومستمری به زبان ساده یعنی چه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
این مصوبه ای که شما به آن اشاره نمودین مربوط به بیمه ایران است،که چون ریاست بیمه ایران خود عضو شورایعالی بیمه می باشد آن را فقط برای بیمه ایران تصویب نموده است.
ضمنا بیمه ایران تنها شرکتی است که در حال حاضر بیمه نامه عمر طرح «مان» را با داشتن امتیاز (حقوق بازنشستگی) به عموم مردم عرضه می دارد.