در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
اگر بیمه عمر را از ابتدا ده ساله بسته باشیم ولی بعد از هفت سال بخواهیم مستمری شروع شود ایا امکانش هست یا اینکه فقط بازخرید را میتوانیم بگیریم و بیمه را قطع کنیم ؟؟

سوال بعدی اگر مریض شویم و از پوشش مربوطه استفاده کنیم بعد از پایان ده سال از مبلغی که در فرم مذاکره و اندوخته بود کم میشود ؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سابقه بیمه های زندگی بر خلاف تامین اجتماعی،قابلیت بازخریدی رو داره ولی این به آن معنا نیست که شما در هر زمان که دلتون بخواد بتونین اون سابقه رو تبدیل به بازنشستگی کنین.

بیمه های عمر نیز باید زمان مربوط به خودش رو برای رسیدن به بازنشستگی طی کنه،ولی این زمان در بهترین وقتش از 15 سال به بالاست.

اینکه خیلی از دوستان برای فروش بیمه های عمر دست به هر ترفندی میزنن رو کاملا" باهاش مخالفم،چون وقتی از طرف عموم مردم آن اتفاقی رو که مد نظرشون هست در بیمه (مثل بازنشستگی) نمیفته،دیدگاه افراد رو درباره کل آن موضوع منفی و خراب میکنه.

اگر شما در هر سال یه میلیون حق بیمه پرداخت کنی و سالانه 20% هم حق بیمه تو افزایش بدی،اندوخته حاصل از این مبالغ به 17 تا 18 میلیون خواهد رسید!!!

سود این پول دربانک با توجه به سود سپرده های فعلی بانکها برابر است با 221،000 تومان در ماه!!!

آیا بنظر شما شرکتهای بیمه بجای این مبلغ میتونن بیشتر از سود بانک به شما سود بدن؟

در صورتی که خیلیاشون میگن 10یا 12 سال حق بیمه پرداخت کنین و بازنشسته بشین!! و همه فکر میکنن که با پرداخت مثلا" ماهانه 100 یا 200 هزار تومان،شرکت بیمه بعد از این مدت 930 هزار تومان (حقوق تامین اجتماعی) رو بهشون پرداخت میکنه!!!

پس با این ترتیب دیگه کسی میره در حال حاضر ماهانه 330 هزار تومان حق بیمه بخاطر سابقه و بازنشستگی خودش به تامین اجتماعی پرداخت کنه؟

شما در هر سال بیمه ای فقط مجاز هستین که میزان اندوخته بیمه نامه تون رو بصورت وام(تا 90%) و یا بطور کل تا (100%بازخرید بیمه نامه) و ابطال آن برداشت کنی،بهمراه درصدی بیشتر بابت سودهای مشارکت در منافع.

درنظر داشته باشین که میزان اندوخته (سود) بیمه نامه شما با توجه به پوشش هایی هست که در زمان ثبت نام بیمه تون انتخاب می کنین و حق بیمه تمام آنها در اندوخته بیمه نامه تون لحاظ و محاسبه شده.

اگر سن تون کمتر از 40 سال هست توصیه بنده به شما افزایش مدت بیمه نامه تا حداکثر ممکن هست و اگر سن تون بیشتر از 40 سال باشه،حداکثر مدت قراردادتون مجموع سن شماست و مدت بیمه نامه که نباید از 70 سال تجاوز کنه.

هر چه مدت بیمه نامه تون بیشتر باشه،از نظر میزان پس اندازی و دریافت آخر قرارداد به نفع شما خواهد بود.