در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (180 امتیاز)
آیا علاوه بر تایمن اجتماعی میتوان از بیمه های دیگر  استفاده کرد برای دریافت مستمری که 20 ساله باشه و بعد از 20 سال مستمری  به فرد بیمه شده پرداخت بشه ؟
5 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

صرفا بیمه های عمر و زندگی بیمه های بازرگانی می تواند گزینه مکمل باشد . البته می توان در همان بیمه تامین اجتماعی مبالغ بالاتری پرداخت نمود تا مستمری بالاتری دریافت کرد .

با تشکر