در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من قرارداد يكساله براي كل سال ٩٦ داشتم

كارفرماي من چون خودش نميتونست بيمه كنه بيمه من رو از يك كارگاه ديگه كه مسوول اونجا دوستش بود رد ميكرد

من هم قرارداد صوری با اون كارگاه بستم و امضاي تسويه تا آخر سال بهشون دادم

الان اونها منو فقط به اندازه ٤ ماه بيمه كردن كارفرماي خودم هم اصلا مسووليتي به عهده نميگيره بابت بيمه

١.ميخوام ببينم اگر شكايت كنم ميتونم به چيزي برسم؟

٢. اصلا از كي بايد شكايت كنم؟ كارفرماي خودم يا اون كارگاهي كه قرار بوده بيمه كنه و نكرده؟

٣. اگه شكايت كنم براي خودم مشكل قانوني به وجود مياد بخاطر قرارداد سوري؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

باتوجه براینکه قرارداد کارجزء اوراق موردقبول اداره کارمی باشد شما می توانیدازشرکتی که قراردادداشتیدشکایت کنی وبرای ماه های که درطول قراردادبیمه واریزنشه حکم بگیرید