در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از بیمه عمرم وام گرفتم و12ماهه باید پرداخت کنم واکنون بعد از پرداخت 5قسط میخواهم بقیه اقساط را یکجا پرداخت کنم آیا همان مبلغ باقیمانده را باید پرداخت کنم یا بابت پرداخت یکجا مبلغی از اقساط کسر میشود ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمایید که چگونه باید اقدام کنم.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
جناب آقای غلامی سلام،وقت بخیر.

اگر که شما میخواین باقیمانده اقساط وام تون رو بپردازین میتونین آنها را پرداخت نموده و با اعلام به شرکت بیمه تون(از طریق نماینده تون و یا مراجعه به شعبه صدور بیمه نامه) نسبت به اعلام پرداختی پیش از موعود مراتب را اعلام نمایید.

در این صورت از میزان سود مازاد 7 ماه آینده وام تون کسر و به اندوخته بیمه نامه تون باید اضافه و اقدام بشه.

با تجدید احترام