در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من فیش بیمه فروردین ماه را پرداخت کردم اما 4 روزه بعدش خورد به تعطیلات

میخواستم بپرسم بعد از ایام تعطیل میشینه رو حساب یا فرقی نمیکند؟ بعد از گذشت 72 ساعت نوشته پرداخت نشده البته 72 ساعت در ایام تعطیلات
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مهلت پرداخت برگه پرداخت حق بیمه بیمه های خاص تا آخرین دو روز ماه بعد می باشد. جهت اطمینان از وصول حق بیمه پرداختی؛ نحسن سابقه بیمه خود را کنترل نمائید و اگر سابقه مورد نظر مشاهده نشد، به شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه نمائید.