در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشیدخدمت شما

بنده بیمه شده مرمت ورفوگری فرش دستباف هستم چندوقت پیش کارت مهارت فنی تموم شده بودرفتم فنی حرفه ای تمدیدکردم بعدشم برگه بیمه روتاریخ12/29پرداخت کردم الان ک میخوام برگه بیمه اینترنتی بگیرم میزنه (ب دلیل اتمام کارت مهارت فنی امکان صادربرگه پرداخت نیست )تاریخ مهلت پرداخت بیمه هم تا1/5بوده چکارکنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

از نوشته شما پیدا است که حق بیمه خود را تا پایان دی ماه 96 پرداخت نموده اید، اگر این طور باشد، تا آخر فروردین ماه 1397 برای پرداخت حق بیمه بهمن ماه 96 مهلت دارید، ضروری است سریعاً کارت مهارت خود را تمدید نموده و بیمه پردازی خود را ادامه دهید.

نذکر مهم:

چنانچه بیمه قالیبافان شما قطع شود، ممکن است دیگر نتوانید بیمه را به شکل فعلی پرداخت نمائید.