در پرداخت حق بیمه توسط (570 امتیاز)
سلام _ بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی هستم _امروز از پرتال سمت تامین اجتماعی فیش سه ماهه زدم (فرودین و اردیبهشت و خرداد ) اما مینویسه در حال بررسی _آیا اشکالی پیش اومده؟؟

ضمناً آخرین فیش صادر شده رو سه ماه زمستان ۹۶ میزنه _ الان که بهار ۹۷ هست رو نمی نویسه که زدم

چیکار کنم؟ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به شعبه بیمه تامین اجتماعی خود مراجعه نمائید. گردش حساب پرداختی های شما در سال 96 از سیستم اخذ می گردد. چنانچه بابت حق سرانه درمان بدهکار باشید، برگه پرداخت آن را به شما تحویل می دهند و پس از پرداخت آن می توانید برگه پرداخت های بعدی را خود از طریق وبسایت  تهیه نمائید. و چنانچه بدهکار نباشید، ادامه بیمه پردازی شما بلامانع خواهد بود.