در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (680 امتیاز)
سللام . یکی از مددحویان بهزیستی از من سوالی کرده . ایشون یک خواهر دارن که ۳۷ سال داره و  ناتوان ذهنی خفیف داره ولی جسمش سالمه و اشپزی حرفه ای داره

نگران آینده خواهرش هست و می خواد ایشون رو بیمه عمر بکنه . ایا بیمه عمر ایشون رو می پذیرن؟؟

لطفا کمک کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای محرز شدن شرایط بیمه شدن افرادی که مشکل پزشکی دارن،تنها کسانی که میتونن اظهار نظر کنن مدیر بیمه های اشخاص و پزشک معتمد شرکت بیمه میباشد.

قطعا" ایشان بیمه خواهند شد اما بنا به مشکلاتی که عنوان فرمودین،باحتمال زیاد بعضی از پوششهایی که به ایشان خواهند داد با ضرایبی کمتر خواهد بود و یا اصلا" تحت پوشش بعضی از آن پوششها قرار نخواهد گرفت.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا" فرم زیر را پر نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

با تجدید احترام