در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام من میخواستم سئوال کنم کسی که معلولیت ذهنی خفیف ویا بیماری صرع دارد‌ مستقیم میتواند بیمه عمر بخرد یاخیر   چون میگویند ذینفع مینوانید بشوید توسط شخص دیگری  ایا بیمه البرز هم همینطور است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت تون بخیر.
اصولا" بنده بعنوان کارشناس بیمه نامه عمر،هیچگاه به خودم اجازه نداده و نخواهم داد که بجای پزشک معتمد شرکت بیمه اظهار نظر کنم.

ولی در حالت کلی به هیچ کسی نمیگوییم که بیمه نامه شما صادر نخواهد شد،مگر اینکه خلافش ثابت بشه.

شرایط شرکتهای بیمه برای صدور بیمه های زندگی،کمی با هم متفاوت هست و آن هم فقط بخاطر تفاوت دیدگاه های پزشکان معتمد و مدیر بیمه های اشخاص هر شرکتی هست.
بنده از شرایط و نظرات مدیران محترم بیمه البرز برای حالت شما اطلاعی ندارم، ولی در بیمه پاسارگاد ما داشته و داریم کسانی رو که دارای بیماریهایی نظیر سرطان هم بودن و با پوشش های خیلی اندک تحت پوشش بیمه عمر قرار گرفتن.

پس بهتون توصیه می کنم،در صورتیکه تمایل دارین بیمه بشین و یا اینکه بدونین اصولا" شرکت بیمه شما رو تحت پوشش قرار میده یا خیر،یک پرسش نامه پر نموده،حق بیمه مورد نظرتون رو واریز کنین و به شرکت بیمه یا در صورت تمایل به بنده بدین تا کارهای ثبت و ارسال به پزشک معتمد شرکت رو براتون انجام بدم.

در صورتیکه پزشک جواب داد و شما رو قابل بیمه شدن با هر پوششی نمود،ما براتون دستور صدور بیمه رو با هماهنگی شما انجام داده،و یا در صورتیکه از صدور بیمه نامه منصرف بشین،با دریافت یه درخواست،حق بیمه تون رو خدمت تون عودت خواهیم داد.

در صورت تمایل بنده با کمال میل در خدمت تون هستم.

موفق و پیروز باشین.