در قانون کار و قرارداد کار توسط (140 امتیاز)
اینجانب از سال ۱۳۸۰ در یک مغازه ای که زیر مجموعه یک کارگاه میباشد تا سال ۱۳۹۶ کار کرده ام  و کارفرما از سال ۱۳۹۲ اینجانب را مشمول بیمه تامین اجتماعی کرده است. البته سال ۱۳۹۶ هم یک ماه رد کرده است ولی بعد از ان ترک کار و مرا از بیمه فارغ کرده است و کارفرما میگوید که من چون قبلا با خانواده شما بعلت معلولیت شما صحبت کرده ام که شما یا باید بیمه ان را خودتان پرداخت کنید و من شما را بیمه نمیکنم و کارفرما قبول نمیکند و تمام سالها را هم بصورت دایم کار نکردند.

  ایا این مورد چگونه باید بررسی شود که ایشان کار کرده اند و باید بیمه میشدند و قراردادی هم نداشتند و با کمترین حقوق ممکن کار میکردند  بالاخص که ایشان معلولیت صرع و ذهنی خفیف هم داشته اند

ایا مقصر کیست و چگونه باید این مسئله حل شود  چون کارفرما راضی نیست و جریمه ان زیاد است

  متشکرم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
شمولیت قانونکار به موجب توانایی فرداحرازنمی گرددبلکه اگردستورکاروپرداخت مزدصورت گرفته باشدرابطه کاری برقر اراست وکارفرماموظف است کلیه حقوق  مزایا مندرج درقانونکارراپرداخت نمایداگرپاره وقت باشدبه میزان انجام کارشمولیت قانون پیدامی کند.