در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام. 24 سال درشرکتی خصوصی سابقه کاردارم. در اخرین قرراداد یکساله ام(96-95) چندماه به پایان قرارداد کارفرما بدون اطلاع وتوافق من حق جذب و تفاوت تطبیق را که به تبع حقوق بود کاهش داد و به اعتراض من که مدیر شرکت بودم توچه نکرد. بعد ازاتمام قرارداد چند ماه بدون قرارداد برای شرکت کارکردم .طی اینمدت که پی گیر قرارداد جدید شدم یک قراردا د 4 ماهه بامن بستند که حق جذب و تفاوت تطبیق خیلی کمترازقرارداد سال قبل بود بدون اینکه درپست وشغل من تغییری حاصل شده باشد . بالاجبار قرارداد را امضا کردم. حدود 4 ماه بعد نامه عدم نیاز مرازدند که بروم بیمه بیکاری بگیرم . من قرارداد رابا تهدید اگه امضا نکنی نامه عدم نیاز جهت دریافت بیمه بیکاری بهت نمیدیم امضا کردم. ایا  می توانم حق وحقوق حق جذب و تفاوت تطبیق قبل از کم شدن رابگیرم؟ ایا می توانم سنواتم را با حق جذب وتفاوت تطبیق واقعی بگیرم؟ (شرکت ما بیشتراز 50 پرسنل داشته فاقد طبقه بندی مشاغل می باشد). چه کار بایدکرد؟

ا
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
صرف امضای قرارداد باعث کاهش دستمزد نمی شود و شما می توانید در اداره کار طرح شکایت کنید.