در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
چنان چه کارگر بعد از اتمام آخرین قرارداد ترک کار نماید حق سنوات به وی تعلق میگیرد؟ کارفرما میتواند به دلیل ترک کار از کارگر شکایت کند با توجه به اینکه قرارداد به پایان رسیده ولی قرارداد جدید در حال تنظیم بوده؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه قرارداد به اتمام رسیده و مدتی بدون قرارداد همکاری صورت گرفته ، کارگر می تواند ترک کار کند و کارفرما بایستی حق سنوات وی را تا آخرین روز کارکرد پرداخت نماید.