در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من فروشنده بودم در بازار مبل و یه پایه حقوق داشتم ۴۰۰ تومن و ۳ درصد از فروشم حقوق میگرفتم ایا عیدی و سنوات و بیمه و مرخصی بهم تعلق میگیره ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ با سلام

مطابق ماده 2 و 3 قانون کار " کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد ، حقوق ، سهم سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند ."

و " کارفرما شخصی است حقیقی یا حقوقی که کارگر به درخواست و به حساب او در مقابل دریافت حق السعی کار می کند. مدیران و مسئولان و به طور عموم کلیه کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند نماینده کارفرما محسوب می شوند و کارفرما مسئول کلیه تعهداتی است که نمایندگان مذکور در قبال کارگر به عهده می گیرند . در صورتی که نماینده کارفرما خارج از اختیارات خود تعهدی بنماید و کارفرما آن را نپذیرد در مقابل کارفرما ضامن است ."

پس در صورتی که رابطه مزدی شما مطابق مواد قانونی ذکر شده احراز شود همه مزایای ضمن و پایان خدمت مشمول شما می شود همچنین کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد شما به سازمان تامین اجتماعی است.

در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی ما بهره مند شوید. با تشکر.