در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید
ملکی هستم از شهرستان نکا
۱۷ سال پیش تصادف کردم و قطع نخاع شدم و تا کنون ویلچر نشینم
با شکایت راننده محکوم به سه دیه شد
یکی شکستگی مهره و قطع نخاع
دوم ناتوانی جنسی
سوم عدم کنترل ادراد
 با اعتراض متهم قاضی تجدید نظر استان دو دیه را حذف و یک دیه با حکم اعسار به من پرداخت شد
اکنون قصد دارم برای دریافت دو دیه خود اقدام کنم و راننده نیز فوت کرده . آیا مجددا پرونده میشه باز کرد ؟ و دو دیه دیگه رو دریافت کرد از طریق اعسار ؟؟؟

با تشکر ملکی
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

نیاز به اطلاعات بیشتری برای پاسخ به سوال شما است:

راننده مسبب حادثه بیمه نامه داشته یا نداشته؟

اگر داشته که غرامت شما بر عهده بیمه گر و اگر نداشته بر عهده صندوق تامین خسارت های بدنی است، این وسط چه ارتباطی به اعسار راننده دارد؟

اینکه راننده معسر است هیچ دخلی به خسارت شما ندارد، چرا دو دیه شما نادیده گرفته شده است؟