در سوابق بیمه توسط (150 امتیاز)
ایا قوانین جدید اجازه انتقال سوابق بیمه بیکاری را به صندوق خدمات کشوری می دهد.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در تکمیل نظرات کارشناس و همکار محترم؛

برابر مقررات موجود سوابق مقرری بیمه بیکاری به دلیل عدم کسر کسورات بیمه ای در دوره دریافت مقرری بیمه بیکاری، قابل انتقال به هیچ صندوق بیمه ای نمی باشد.

سوابقه بیمه پرداخت شده خدمت نظام وظیفه با انتقال 7 درصد حق بیمه ماخوذه از بیمه شده قابل انتقال می باشد.