در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

سوال بنده این است که سوابق بیمه تامین اجتماعی را در صورت انصراف  از این بیمه می توان به بیمه نیروهای مسلح انتقال داد؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

درحال حاضر یگانهای نظامی معمولا این مطلب را قبول نمی کنند و می گویند بعد از درخواست بازنشستگی در یگان نظامی، درخواست انتقال سوابق تامین اجتماعی بدهید.

ضمنا سابقه تامین اجتماعی باید مربوط به کارگاههای حقوقی مانند شرکتها و موسسات حقوقی باشد و سابقه کارگاههای حقیقی مانند نانوایی یا فروشگاه یا ... قابل قبول نیست. همچنین سابقه دولتی فرد باید حداقل ۲۰سال باشد تا با انتقال سوابق تامین اجتماعی موافقت گردد. ازطرفی اگر جمع سوابق ن.م و تامین اجتماعی از ۳۰سال بیشتر شود فقط سقف ۳۰سال محاسبه خواهد شد. به عبارتی شخص متقاضی باید قبل از اینکه جمع سوابق تامین اجتماعی و مدت خدمت وی به ۳۰ سال برسد درخواست بازنشستگی بدهد.